Olimp sos Zero Sauce 425 ml karmelowy
Cena przesyłki | 0 |
Dostępność | Średnia dostępność 29 szt. |
Waga | 0.15 kg |
Kod kreskowy | |
EAN | 5901330082641 |
Zamówienie telefoniczne: 5552222222
Sos karmelowy jako dodatek do deseru lub śniadania? ZERO SAUCE - 425 ML marki Olimp Sport Nutrition to przemyślane rozwiązanie dla osób dbających o zdrowe odżywianie i sylwetkę, kochających słodki i zarazem wyrazisty smak. Świetnie sprawdzą się podczas diety odchudzającej, u diabetyków oraz zawodników sportów sylwetkowych, którzy chcą wymodelować figurę.
ZALETY:
- Zero cukru, zero tłuszczu
- Niska wartość energetyczna
- Porcja cennego błonnika pokarmowego
- Rewelacyjny w smaku dodatek do potraw i przekąsek
- Świetna alternatywa dla słodkich deserów
- Polecany dla osób odchudzających się, zawodników sportów sylwetkowych, diabetyków, wegan i wegetarian
Produkt przygotowany w nowoczesnym Ośrodku Badawczo-Rozwojowym firmy farmaceutycznej Olimp Laboratories posiada doskonałą konsystencję i co istotne, nie zawiera cukru* oraz tłuszczu*! Mamy za to porcję cennego w diecie błonnika, który m.in. przyczynia się do mniejszych wahań stężenia glukozy we krwi, a tym samym obniża odpowiedź glikemiczną po spożyciu posiłków, zmniejsza ilość cholesterolu dostępnego do syntezy lipoprotein i w konsekwencji korzystnie wpływa na jego stężenie we krwi1.
Proponowaną porcję produktu 5 ml stosować jako dodatek do dań, deserów i napojów. Używać w zależności od indywidualnych potrzeb. Spożyć bezpośrednio po przygotowaniu. Rozwarstwianie produktu jest naturalnym procesem. Przed użyciem wstrząsnąć.
Składniki: woda, substancje zagęszczające – guma celulozowa, guma ksantanowa; inulina, substancje słodzące – ksylitol, sukraloza; aromat, barwnik – E 150c; substancje konserwujące – sorbinian potasu, benzoesan sodu; regulator kwasowości – kwas cytrynowy.
Informacja o alergenach: produkt może zawierać mleko, soję, gorczycę, seler.
Uwaga: nie spożywać w przypadku nadwrażliwości na którykolwiek ze składników produktu.
Najlepiej spożyć przed: patrz na opakowaniu. Warunki przechowywania: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, w temperaturze nieprzekraczającej 25°C. Chronić przed działaniem promieni słonecznych. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 4 tygodni.